Oliemassage

Waarom laten masseren?

Een oliemassage is een zeer effectieve en aangename manier om weer in balans te komen. Je komt terug in contact met jezelf. Je fysieke lichaam en je vitale energie laden weer op.

Een massage kan je naar plaatsen brengen waar je met geen trein, geen schip en geen helikopter kunt komen: diep in jezelf, naar de schoonheid en het wonder van het levendig zijn. De ervaring opdoen en de houding vinden van complete zelfacceptatie: gewoon mogen zijn wie je bent, inclusief de beleving van lichaamsdelen die je nu misschien als gênant, raar, taboe of lelijk ervaart. Alle rimpels, vetpolsters en kromme voeten zijn van harte welkom! Je bent niet je lichaam, je bent degene die erin woont.

Hoe ziet er een massage uit?

De oliemassage bestaat uit een intuïtieve flow van zachte aanrakingen, stevige druk en waar nodig diepgaande stretches; ze bevat elementen van shiatsu. Ze is fysiek, maar gaat veel dieper dan dat: Het gaat helemaal om jou, het creëren van een veilige ruimte waarin je je kan open stellen, bloeien, los laten en genieten van kop tot teen, van huid tot bot en buitendien.

Elke massage is uniek. Jouw lichaam leidt de reis.

Praktisch

Voor de massage luister ik graag naar je achtergrond, je intenties, behoeftes en bekommernissen. We spreken duidelijk af waar je wel en niet aangeraakt wilt worden en je kiest zelf hoe ver je je wil uitkleden.

Er is geen haast. Bodywork en vooral een oliemassage heeft tijd nodig om zich te ontvouwen. Daarom neem ik me in totaal 2 uur de tijd voor jou. De massage zelf duurt ongeveer 90 minuten en er is voldoende tijd om rustig aan te komen en te vertrekken.

De prijs voor een massage is 100€.

Oliemassage is een heel dichte vorm van aanraking die veel vertrouwen vereist. Daarom raad ik aan voor een oliemassage tenminste een shiatsu- of craniosessie van mij ontvangen te hebben.